Названо автомобільні марки, що випускають авто з найбільш ненадійними двигунами

Підпишись на нас:

Двигун вважається найдорожчою деталлю будь-якого автомобіля, тож його вдала чи невдала конструкція безпосередньо пов’язана з вартістю володіння машиною.

Подробиці

Оцінити наскільки проблемними є мотори всіх марок вирішили журналісти видання “Finance.Yahoo”, взявши за основу дослідження авторитетного аналітичного агентства “Consumer Reports”. У підсумку у них вийшла десятка автомобільних брендів з найнижчими рейтингами з точки зору надійності двигунів.

10 місце: Jeep

Американська марка, два позашляховики якої (Wrangler і Grand Cherokee 2024 року) вважаються одними з найгірших з точки зору безвідмовності силових агрегатів. У випадку з “Ренглером” оцінка становить лише 27 балів зі 100, а “Гранд Черокі” – взагалі 26 балів зі 100.

9 місце: Volvo

Гібрид Volvo XC60 2024 заробив у недавньому рейтингу надійності лише 21 бал зі 100. Крім двигуна в ньому ламалися акумулятор, система зарядки, клімат-контроль і електрика.

8 місце: Volkswagen

Оцінка надійності VW Taos у нещодавньому дослідженні “CR” становила лише 47 балів, що розташувало його на восьмій сходинці з 13 у своєму сегменті. На додачу до проблем із мотором власникам цього “паркетника” набридають несправності електрики і навіть гальм.

7 місце: Land Rover

Похмурий рейтинг марки в категорії надійності (30 балів) багато в чому пов’язаний з не найвдалішою оцінкою моделі Range Rover. Якщо з її двигуном щось піде не так (що дуже ймовірно), то власнику позашляховика доведеться розщедритися на дорогий ремонт.

6 місце: Jaguar

Бренд, відомий тим, що має великі проблеми з надійністю своїх автомобілів. Але найгірше справи йдуть з його моделлю F-Pace, у якої чимало проблем як з двигуном, так і електронними компонентами.

5 місце: Chrysler

Коли справа доходить до надійності, Chrysler входить до списку автомобільних компаній, у яких з нею все зовсім не добре. Один із прикладів – Chrysler Pacifica Hybrid з рейтингом лише 14 балів зі 100 і серйозними несправностями електричної батареї та електромотора.

4 місце: Mercedes-Benz

Купуючи старий автомобіль варто пам’ятати, що за надійністю у 2023 році Mercedes-Benz посів лише 29 місце. І пов’язано це було як з невеликими технічними проблемами з його машинами, так і з серйозними несправностями, що стосуються двигунів.

3 місце: Ford

Надійність автомобілів Ford протягом багатьох років була неоднорідною, але все стало зовсім погано, коли в продаж вийшов новий F-150 Lighting, який заробив лише 2 бали з 5 через проблеми з електромотором і системою зарядки. Втім, зважаючи на відсутність у електричного пікапа конкурентів, “Форд” це поки що явно не турбує.

2 місце: Maserati

Італійський бренд, що випускає розкішні спортивні автомобілі. Ось тільки з надійністю у них явні проблеми. Мало того, що їхні двигуни сміховинно дорогі в ремонті, так ще й схильні створювати нескінченні проблеми навіть у випадку з абсолютно новими машинами.

1 місце: Audi

Надійні двигуни – це не про Audi. Принаймні так вважають автори цього рейтингу, які назвали автомобілі інгольштадтського бренду найневдалішими з точки зору безвідмовності моторів. Машини лають як за несправності силових агрегатів, так і навісного обладнання, але хвалять за комфорт, керованість і продуктивність.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: