Японський дизайнер показав, який вигляд матиме Mitsubishi Pajero 5 покоління

Підпишись на нас:

Початок 2024 року ознаменувався для фанатів позашляховиків Mitsubishi Pajero радісними звістками, що надійшли з Японії. З’ясувалося, що в керівництві компанії ведуть дискусії про те, щоб відродити ім’я “Паджеро”.

Подробиці

Через кілька тижнів інсайдери підтвердили, що проекту дали “зелене світло”, а це означає, що новому Pajero бути. Який вигляд може мати майбутня генерація знаменитого позашляховика вирішили показати на нових рендерах дизайнери з “Країни сонця, що сходить”.

Свіжі чутки свідчать про те, що в Mitsubishi мають намір позиціонувати п’яте покоління Pajero не зовсім, як його попередника, а як автомобіль набагато вищого класу, і постараються зробити його чимось на зразок японського аналога Range Rover.

Використовуючи крихти інформації місцевий художник, який працює на журнал “BestCarWeb”, намалював рендер абсолютно нового Pajero, на якому машині дістався брутальний зовнішній вигляд з круглими світлодіодними денними ходовими вогнями, вписаними в складні за формою блоки оптики, але схожі на фари четвертої генерації цієї моделі.

Японський дизайнер показав, який вигляд матиме Mitsubishi Pajero 5 покоління

Між ними розташовується чорна радіаторна решітка з великими прорізами, посередині якої красується логотип Mitsubishi з червоним обрамленням.

Одним із головних відсилань до оригінального Pajero в автомобілі, показаному на рендері, є його двоколірне забарвлення кузова. Але в іншому це буде зовсім інша машина.

Платформою для свіжого “Паджеро”, за чутками, обрали архітектуру кросовера Outlander PHEV, що гарантує автомобілю наявність під капотом гібридної системи, характеристики якої поки що не названо.

Офіційний дебют відродженого позашляховика Mitsubishi заплановано на 2027-й рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: