Військовий позашляховик Humvee перетворили на будинок на колесах, у якому є навіть ванна кімната

Підпишись на нас:

Повальна популярність будинків на колесах останніми роками призвела до того, що на такі автомобілі почали перетворювати машини, які спочатку навряд чи задумувалися як кемпери. Один із недавніх і дуже цікавих прикладів – військовий позашляховик Humvee, який тривалий час служив в американській армії, а потім його переробили на компактний автобудинок.

Подробиці

В основі кемпера лежить позашляховик M997 FLA 1991 року випуску, що використовувався як військова швидка допомога. Перетворити машину, кардинально змінивши її профіль, взялися фахівці Roaming Ventures. На те, щоб реалізувати проект, у компанії пішло близько року, але результат того вартий.

Перше, що зробили з цим Humvee тюнери, це перефарбували його в чорний колір Raptor Liner, що надає машині брутального вигляду і захищає кузов від подряпин і дрібних пошкоджень.

Потім автомобілю дісталася система 360-градусного освітлення, що дає змогу підсвітити простір навколо неї завдяки світлодіодним смугам з усіх чотирьох сторін.

Військовий позашляховик Humvee перетворили на крихітний будинок на колесах, у якому є навіть ванна кімната

З огляду на те, що машина мала перетворитися на будинок на колесах, коробу кемпера додали кілька вікон, яких в оригінальному автомобілі не було, а також ілюмінатор ззаду. А на даху помістили чотири сонячні панелі потужністю 100 Вт.

Житловий простір позашляховика охопив мінімалістичний інтер’єр із кухонною зоною та всією необхідною для готування побутовою технікою, а також односпальним ліжком із можливістю розширення, під яким встановлено висувні шухляди.

На одній зі стін можна помітити телевізор, а через стіну з раковиною передбачений біотуалет і за сумісництвом ванна кімната, де можна хоч і з невеликим комфортом, але помитися в душі.

Військовий позашляховик Humvee перетворили на крихітний будинок на колесах, у якому є навіть ванна кімната

Частина змін відбулася в техніці позашляховика. Так, наприклад, оригінальну 3-ступінчасту коробку передач машини замінили на 4-швидкісну, але двигун залишили колишній – 6,5-літровий V8 потужністю 190 кінських сил і 515 Нм.

У скільки обійшлася переробка Humvee в будинок на колесах компанія Roaming Ventures не повідомила, але пообіцяла, що незабаром виставить його на продаж.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: