Urban Automotive перетворила Land Rover Defender на “хардкорний” позашляховик

Підпишись на нас:

Британський позашляховик Land Rover Defender у подовженій версії 130 дебютував у середині 2022 року і отримав простий “кросоверний” дизайн, який згодом сильно примелькався на громадських дорогах. Вирішити цю проблему взялися тюнери з ательє Urban Automotive, які підготували для машини комплект зовнішніх доопрацювань.

Подробиці

Пакет отримав назву Urban Widetrack. Він складається з довгого списку оновлень і доповнень, до якого входить потужний подвійний світлодіодний модуль на даху, розташований прямо над лобовим склом, квадратні LED-денні ходові вогні, спойлер на даху і 22-дюймові легкосплавні колісні диски.

Urban Automotive перетворила Land Rover Defender на "хардкорний" позашляховик

Крім того, доопрацьовані “Дефендери” отримають напис “Urban” на вентильованому капоті з вуглеволокна, розширений набір колісних арок Widetrack, упори капота, додаткові бічні вентиляційні отвори, бічні підніжки, бризковики, тоновані задні ліхтарі, вихлопну систему Milltek Sport Performance, а також ковпаки коліс і шильдики з назвою ательє.

Уже в стартовому варіанті пакет містить шкіряне оздоблення салону у фірмовому стилі Urban Automotive, плюс спортивні сидіння Recaro CS з карбоновою підкладкою.

Urban Automotive перетворила Land Rover Defender на "хардкорний" позашляховик

Вартість перетворення Land Rover Defender на більш брутальний позашляховик становить скромні за мірками ціни цієї машини 15 549 фунтів стерлінгів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: