Найменший і найдешевший кросовер Hyundai стане електричним: перше зображення

Підпишись на нас:

Найкомпактніший представник SUV-лінійки компанії Hyundai носить ім’я Casper і з’явився у 2021 році, одразу ж ставши справжнім бестселером і зібравши за 2 тижні від початку приймання заявок у Кореї понад 136 тисяч замовлень. Згодом машина вийшла на експортні ринки.

Подробиці

Успішність моделі призвела до того, що в Hyundai вирішили зробити її чистим електромобілем. Як він виглядатиме напередодні показали незалежні дизайнери.

Зображення Casper EV підготували художники студії “KKS Studio”. У своїй роботі вони черпали натхнення з тестових прототипів електричних “Касперів”, що активно їздять дорогами загального користування як у Південній Кореї, так і за її межами.

На отриманому рендері “батарейна” версія найменшого кросовера Hyundai постала з невеликими змінами в дизайні, основна частина з яких зосереджена в передній частині кузова.

Згодом машина вийшла на експортні ринки, навіть дісталася українського (такі автомобілі почали ввозити за паралельним імпортом).

Машині дісталися власні вузькі світлодіодні фари ДХВ з малюнком у вигляді штрихів, а також радіаторна решітка, відсутня як така, місце якої займає пластикова заглушка. Вінчають картину інший бампер і основний блок оптики, вписаний у круглі кластери із зовнішніми LED-обідками, а також інші колісні диски.

Одним із головних технічних нововведень у Casper EV стане збільшення колісної бази на 25 см, хоча довжина кузова залишиться незмінною (3,6-метра). Це дасть можливість додати додаткового простору для ніг пасажирів заднього ряду, а також помістити під підлогою великий акумуляторний блок, що забезпечує запас ходу до 320 кілометрів.

Випуском електричної версії “Каспера” Hyundai займеться на початку 2025 року, а продажі на внутрішньому ринку збирається налагодити ближче до весни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: