Президентка Єврокомісії привезла в Україну 50 нових позашляховиків Toyota Land Cruiser

Підпишись на нас:

Під час свого візиту в Україну, що присвячений другій річниці повномасштабного вторгнення в Україну, Урсула фон дер Ляєн передала українським силовикам позашляховики.

Президентка привезла з собою 50 новеньких позашляховиків Toyota Land Cruiser, котрі отримають прокурори та поліцейські у прифронтових регіонах. Службовці виконують важливу місію, а саме збирають докази військових злочинів росії. Автомобілі вже невдовзі поїдуть на всі напрямки, де ведуться активні бої та обстріли.

Президентка Єврокомісії привезла в Україну 50 нових позашляховиків Toyota Land Cruiser«У другу річницю початку повномасштабного вторгнення росії, значення непохитної підтримки та відданості наших європейських друзів важко переоцінити. Щиро вдячний Президентці Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн за цей потужний жест солідарності з Україною. Передані машини будуть дуже корисні у роботі українських поліцейських та прокурорів, які сміливо збирають докази військових злочинів росії, часто ризикуючи власним життям та здоров’ям», – сказав Генпрокурор Андрій Костін.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: