Новий преміальний кросовер Hyundai стане «агресивнішим» і більшим

Підпишись на нас:

Прем’єра найбільшого кросовера в SUV-лінійці компанії Hyundai датована осінню 2018 року, коли був показаний наступник моделі Grand Santa Fe. Машину назвали Palisade і в 2022-му році провели її рестайлінг. Тепер настала черга планової зміни генерації, під час якої “Палісад” може пережити суттєві візуальні зміни.

Подробиці

Як зміниться з переходом у нове покоління флагман південнокорейської марки показали автомобільні художники з порталу “NY Mammoth”, які опублікували рендерні зображення такого автомобіля.

Автори візуалізації, створюючи картинки, надихалися дизайном тестових прототипів, що їздять південнокорейськими дорогами в щільному камуфляжі з минулого року.

Судячи з отриманих рендерів, новий Palisade позбудеться плавних ліній, які були у його першого покоління, ставши більш агресивним. Крім того, машина має трохи додати в розмірах, з точки зору довжини пробивши позначку в 5 метрів.

Новий Hyundai Palisade стане агресивнішим і більшим

Спереду машина обзаведеться високим і плоским капотом, під яким розташуються прямокутні блоки оптики, а також широка радіаторна решітка і бампер зі строгими накладками.

Зміни чекають не тільки на фронтальну частину кросовера, а й на її боковини, на яких більше не буде яскраво виражених виштамповок.

Як зміниться корма Palisade не показали, але в цій частині практично напевно з’являться інші ліхтарі, бампер і модернізована кришка багажника.

Новий Hyundai Palisade стане агресивнішим і більшим

Інформація про технічний бік нового “Палісад” зараз засекречена, але не виключений варіант, за якого “паркетник” збереже актуальну лінійку двигунів, в якій зараз можна знайти 3,8-літровий V6 і 2,2-літровий турбодизель, агрегатовані з восьмишвидкісним “автоматом”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: