«Старшого брата» Volkswagen Tiguan помітили під час випробувань

Підпишись на нас:

Під час дебюту нового Volkswagen Tiguan у 2023 році багатьом впадала в око відсутність у його гамі семимісного варіанта Allspace, але згодом з’ясувалося, що його замінять на новий кросовер під назвою Tayron. Напередодні таку машину вперше вдалося сфотографувати під час тестів. Фотографії автомобіля опублікував британський журнал Autoexpress.

Подробиці

Назва Tayron вже використовується в Китаї, але його європейська версія відрізнятиметься від “піднебесної” і розділить платформу з новим Tiguan (MQB Evo).

Незважаючи на щільний камуфляж тестового автомобіля, що нагадує попереднє покоління “Тігуана”, помітно, що машина запозичить стильові елементи у “молодшої” моделі. Tayron обзаведеться дизайном передньої частини з такою ж радіаторною решіткою, а також аналогічною кормою із задніми ліхтарями.

Старшого брата Volkswagen Tiguan помітили під час випробувань

Нове покоління VW Tiguan отримає збільшений простір у салоні, але Tayron, ймовірно, розширить цей показник, потенційно запропонувавши достатньо місця для семи осіб. Про це свідчать подовжені задні двері, спрямовані на забезпечення додаткових сантиметрів на задньому ряду.

Щодо інтер’єру, то в новому Tayron, найімовірніше, буде встановлено новітній 15-дюймовий центральний сенсорний дисплей, що вже використовується в таких моделях як Tiguan, ID.7 і Passat.

Старшого брата Volkswagen Tiguan помітили під час випробувань

З точки зору силових агрегатів новий місткий кросовер VW повинен виявитися аналогом меншого за розмірами “Тігуан”, запропонувавши м’яко-гібридний бензиновий мотор і дизельні варіанти, а також два гібриди з можливістю підключення.

Прем’єра Volkswagen Tayron відбудеться до кінця 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: