Вперше показали, як буде виглядати новий Nissan Qashqai

Підпишись на нас:

Прем’єра актуального, третього за рахунком покоління компактного кросовера Nissan Qashqai відбулася зовсім нещодавно (у 2021 році), але вже підійшла черга його планового оновлення. Які зміни принесе з собою модернізація популярного японського “паркетника” показали і розповіли автори онлайн-журналу “Carscoops”.

Подробиці

Судячи із зображень, викладених штатними дизайнерами американського видання, новий Qashqai отримає суттєву «пластику» передньої частини. Машині дістанеться більш обтічний зовнішній вигляд, натхненний електричним кросовером Ariya, з каскадною решіткою радіатора, оточеною парою декоративних панелей.

Денні ходові вогні будуть відокремлені від основних блоків, а нижній повітрозабірник отримає нову конструкцію.

Новий Nissan Qashqai (2025): зображення та подробиці

Зміни в бічній і задній частинах машини виявляться мінімальними. Зміни можна помітити лише за нижнім облицюванням дверей, де видніється хромована накладка, а також за перелицьованим заднім бампером.

Інша частина оновлень буде адресована інтер’єру кросовера, де очікується поява нових матеріалів оздоблення, збільшеного екрана мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів.

Новий Nissan Qashqai (2025)

Як і у випадку з дореформеним Qashqai, оновлена модель буде частково електрифікована. Як початковий варіант виступить 1,3-літровий 4-циліндровий турбомотор на 157 кінських сил і 270 Нм, що працює в парі з електричним мотором. А для тих, кому потрібен повний привід, запропонують варіант e-Power, в якому ДВЗ фізично не пов’язаний з колесами і відповідає лише за заряд батареї.

Повністю електричний Qashqai з’явиться після 2025 року і буде побудований на зовсім іншій платформі, а на оновлений варіант гібридів варто чекати вже в цьому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: