Jeep випустить новий бюджетний і компактний позашляховик: економічний і з повним приводом

Підпишись на нас:

Компанія Jeep випустить новий компактний Avenger 4xe 2024 року з двопаливною установкою і системою повного приводу, а прийом замовлень на модель стартує ближче до кінця поточного року.

Подробиці

“Простий” Avenger вже продається на ринку ЄС з різними двигунами, однак, повного приводу в його оснащенні ще не було. Тепер же виробник анонсував таку версію, але тільки в поєднанні з “м’яким” гібридом, за основу якого використовується ДВЗ на 136 сил. Пару йому складуть одразу два “зелені” двигуни із сумарною віддачею 36 к.с. Трансмісія – безальтернативна 6РКПП.

Очікується, що зміна технічних характеристик позначаться як на місткості салону позашляховика, так і на його вартості. Хоча останній параметр озвучений ще й не був, очікується, що його базове виконання оцінять приблизно в 40 тисяч євро.

Jeep випустить компактний Avenger із "м'яким" гібридом і повним приводом

Нагадаємо, що в лінійці Avenger вже є версія під назвою e-Hybrid. Вона побудована на 1,2-літровому двигуні, одному електричному моторі та батареї на 48 В. Гібридний автомобіль вирізняється скромною витратою пального (приблизно 5,1 л у режимі місто/траса) і можливістю пересуватися на одній електротязі не більше 30 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: