Російські ЗМІ опублікували фото першого пошкодженого танка «Абрамс»

Підпишись на нас:

Проросійські військові блогери поширили фотографію з дрона, на якій нібито видно перший пошкоджений поставлений США танк M1 Abrams.

Подробиці

На кадрах, поширених російськими пропагандистськими каналами, видно, що танк був або знищений, або серйозно пошкоджений у бою. Однак, швидше за все, танк отримав значні пошкодження, але не був повністю знищений. Повідомляється, що екіпаж танка вийшов неушкодженим.

Українські військові утрималися від коментарів щодо інциденту.

Згідно з останнім повідомленням Генштабу ЗСУ 26 лютого, російські військові ведуть одночасний наступ на кількох фронтах. Командувач силами оборони Таврійського напрямку Олександр Тарнавський повідомив, що українські війська зміцнюють оборонні позиції на захід від Авдіївки Донецької області.

Крім того, Київ визнав втрату населеного пункту Ласточкине, яке, як повідомляється, було захоплене російськими військами раніше того дня.

Українські військові стикаються з важкими викликами на полі бою через критичну прогалину в наявності боєприпасів для західної артилерії, необхідних для протистояння російським атакам.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: