Преміальний кросовер Porsche Cayenne порівняли на бездоріжжі з Skoda Kodiaq

Підпишись на нас:

Здається, кросовер чи позашляховик знайдеться майже для кожного покупця. Деякі великі, потужні та розкішні, а інші маленькі, гнучкі та дешеві. Проте всі вони мають підвищений кліренс, що дає деякі шанси на подолання бездоріжжя. В новому відео ютуб-каналу Carwow протестовані два кросовери – Porsche Cayenne і Skoda Kodiaq vRS – щоб визначити, хто кращий на бездоріжжі.

Подробиці

Porsche оснащений гібридною силовою установкою, яка включає 3,0-літровий V6 з електрифікованим турбонаддувом. Він виробляє 462 кінські сили і 700 Ньютон-метрів крутного моменту з восьмиступінчастою коробкою передач між двигуном і колесами.

Набагато дешевша Skoda використовує 2,0-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 245 к.с. і крутним моментом 370 Нм. Авто має семиступінчастий автомат. Skoda є аутсайдером у відділі потужності, але це змагання вимагає трохи інших переваг.

Porsche мав лише одну можливість використати свою потужну силову установку під час двох перегонів у гору. Він легко виграв перше випробування на підйом, а Skoda боролася за зчеплення на слизькій стороні пагорба.

Решта випробувань перевіряла шарнірне з’єднання підвіски, кути під’їзду та з’їзду, баланс і дорожній просвіт. Незважаючи на те, що Skoda дешевша за Cayenne, вона не відставала від Porsche за результатами тестів. Однак Skoda не вистачило трохи вишуканості Porsche.

Porsche виграв конкурс, набравши вісім балів проти шести у Skoda. Сумнівно, що будь-який власник цих кросоверів вирішив би подолати схоже бездоріжжя, але за потреби, деякі позашляхові можливості цих кросоверів все ж можна використати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: