Індійський бюджетний клон рамного позашляховика Jeep Wrangler отримає 5-дверну версію

Підпишись на нас:

Індійська автомобільна компанія Mahindra випускає друге покоління свого рамного позашляховика Thar, що зовні сильно нагадує американський Jeep Wrangler, з 2020 року. Машина пропонується виключно в тридверній модифікації, яка для багатьох покупців незручна і вони все частіше обирають конкурентів з 5-дверним кузовом. У керівництві “Махіндри” швидко зрозуміли що до чого і вже готують розтягнутий варіант “Тхар”.

Подробиці

За словами виконавчого і генерального директора Mahindra and Mahindra Раджеша Джурікара, п’ятидверний позашляховик Thar з’явиться в продажу в середині цього року. Машина може отримати іншу назву – Thar Armada, а також буде збиратися на окремій виробничій лінії.

Технічні подробиці про машину поки що відсутні, але є кілька рендерних зображень, що демонструють потенційний дизайн позашляховика.

В індійського клону рамного позашляховика Jeep Wrangler з'явиться 5-дверна версія

Судячи з них, Thar Armada збереже зовнішній вигляд своєї тридверної версії, але отримає розтягнуту колісну базу і збільшений кузов, які дадуть змогу умістити ззаду двоє додаткових дверцят і розширити простір для пасажирів другого ряду і багажника.

У перспективі таку машину продаватимуть не тільки в Індії, а й в Австралії, однак перед цим компанії доведеться позбутися візуальної схожості її позашляховика з Jeep Wrangler.

В іншому разі Mahindra одразу ж зіткнеться з позовом з боку американської корпорації Stellantis за недотримання авторських прав.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: