Розкрито дизайн нового кросовера Ford, який кине виклик найдешевшому кросоверу Hyundai

Підпишись на нас:

Компанія Ford прагне повернутися на швидкозростаючі азіатські ринки, на яких основним попитом користуються компактні кросовери на кшталт Hyundai Creta, Kia Seltos, Honda Elevate та інших.

Подробиці

Напередодні в Мережу злили скрін з однієї з патентних баз. На ньому зображений невеликий “паркетник”, здатний кинути виклик найпопулярнішим моделям компактного сегмента SUV.

Видання “IndiaCarNews” повідомляє про те, що новий позашляховик може являти собою кросовер EcoSport наступного покоління. Разом з тим, не виключено, що йдеться про іншу абсолютно свіжу модель.

Новий кросовер Ford, який кине виклик Hyundai Creta, показали на патентних зображеннях

Довжина автомобіля становитиме трохи більше 4 метрів. Дизайн його передньої частини виділяється широкою комірчастою радіаторною решіткою, оточеною звуженими світлодіодними фарами, скульптурним капотом і незвичайним бампером.

Інформація про технічний бік машини не розкривається, так само як і немає даних про те, коли такий автомобіль побачить світ.

Втім, індійські джерела стверджують, що автомобіль може бути представлений у 2025 році і має намір конкурувати з Hyundai Creta і Kia Seltos.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: