Пікапи Peugeot для розміновування: сапери отримали техніку вартістю 45 641 454 гривні

Підпишись на нас:

Українці зібрали кошти на пікапи із комплектами для розмінування. Платформа “Повернись живим” прозвітувала про придбання разом з Фондом компетентної допомоги армії та ветеранам і оператором мобільного зв’язку “Київстар” 40 автомобілів.
Дана допомога в рамках проєкту “Нам тут жити” коштувала 45 641 454 гривні. На цю суму Фондом було закуплено пікапи, металошукачі, квадрокоптери, радіостанції, щупи, сумки сапера, омметри тощо.

Пікапи Peugeot для розміновування: сапери отримали техніку вартістю 45 641 454 гривніЗавдяки допомозі забезпечено технікою дві бригади командування Сил підтримки, а за весь час війни зібрано кошти на обладнання для 146 інженерно-саперних груп.
Пікапи Peugeot Landtrek 4х4 мають подвійну кабіну Double Cab. Салон автомобіля вміщає 5 людей. Під капотом пікапа знаходиться 1,9-літровий турбодизель.

Пікапи Peugeot для розміновування: сапери отримали техніку вартістю 45 641 454 гривні Позашляховик має вантажність в 5 людей, 1000 кілограмів вантажу та ще й може тягнути за собою 3-тонний причіп. Пікап завдяки дорожньому просвіту в 235 мм має високу прохідність та може долати вбрід по воді.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: