Нові моделі авто мають функцію, що дозволяє не отримувати штрафи

Підпишись на нас:

З кожним роком автотехнології розвиваються та надають водіям більші можливості для комфортного та безпечного водіння. Нові моделі авто мають кнопку, що зменшить кількість штрафів.

Мова йде про систему обмеження швидкості. Натиснувши на неї авто не набирає більше швидкості за встановлену норму. Водій може сам обрати цю норму. Таким чином водії можуть уникнути перевищення швидкості та убезпечать себе та оточуючих. Деякі водії не знають про існування такої функції в їх авто, а деякі навмисно її ігнорують.

Як працює обмежувач швидкості

Власник авто обирає допустиму швидкість за допомогою елемента керування, що розташований на лівому важелі або на кермі. У разі перевищення водій отримає звуковий або вібраційний сигнал про перевищення руху. Якщо водій не реагує на це, то система буде контролювати потік палива і авто не перевищить вказану норму.

Обмежувач швидкості можна увімкнути власноруч, в деяких моделях ця функція є автоматично налаштованою. Вимикається обмежувач автоматично після зменшення швидкості або зупинки.

Що означає помаранчевий індикатор

Система обмеження швидкості сигналізує двома кольорами. Помаранчевим колір свідчить про увімкнення системи без встановлення швидкості. Зелений колір горить коли в системі встановлено обмеження швидкості. Якщо помаранчевий сигнал горить навіть після встановлення максимальної швидкості, це означає, що система дала збій та потребує ремонту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: