Названо автовиробника, який випускає найкращі машини: це не Toyota з Lexus і навіть не Honda

Підпишись на нас:

У сучасному світі автомобілі BMW не мають тієї слави, яка була у цього баварського автовиробника у 80-ті чи 90-ті роки. Ба більше, чимало власників японських і навіть китайських машин нерідко жартують над “бмвістами” через їхню манеру їзди та надзвичайну ненадійність автомобілів, на яких вони їздять. Але у фанатів німецького автогіганта тепер є чим відповісти.

Подробиці

Напередодні відоме аналітичне агенство “Consumer Reports” опублікувало свій щорічний рейтинг брендів. І в ньому несподіваним чином перше місце дісталося саме BMW.

Згідно з дослідженням, проведеним американським журналом, саме BMW володіє найкращою лінійкою машин у 2024 році (82 бали зі 100). Компанія отримала найбільший бал на основі оцінки кожної окремої моделі за такими показниками як: результат дорожніх випробувань, показники безпеки, надійності, а також задоволеності з боку власників.

Разом з тим, у списку найгірших виявилося без сюрпризів. Jaguar, Land Rover і Jeep посіли останні місця в рейтингу.

Названо автовиробника, який випускає найкращі машини: це не Toyota з Lexus і навіть не Honda

Погані результати продемонстрували також Alfa Romeo та Mercedes-Benz, розташувавшись лише на 28-й та 29-й позиціях, а Cadillac, Genesis та Infiniti опинилися приблизно в середині – на 14-му, 15-му та 16-му місцях відповідно.

Бренди, що випускають найкращі машини у 2024 році. Інфографіка: Consumer Reports
Audi і Acura впоралися краще, але все одно не змогли потрапити в ТОП-10, посівши 11-те і 12-те місце.

Щодо конкурентів BMW у списку найкращих, то по 2 бали йому поступилися Subaru і Porsche, а три бали програли Honda, Lexus і Mini. Kia, Mazda і Toyota стали сьомою, восьмою і дев’ятою відповідно, а замкнув десятку Hyundai з результатом у 76 балів зі 100.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: