Французи помилково розкрили дизайн інтер’єру відродженого Renault 4

Підпишись на нас:

На початку цього тижня компанія Renault представила новий електромобіль, який отримав назву 5 E-Tech. У рамках прем’єри французи розкрили інформацію і показали різні комплектації цього міського автомобіля, але упустили одну деталь, якої в презентації не повинно було бути від слова зовсім.

Подробиці

Видання “L’argus” уважно придивилося до фотографій інтер’єру нового Renault E-Tech, виявивши на них невідповідність. Виявилося, що на знімках салону електромобіля форма задніх дверей, а також подвійне скління ззаду, розділене невеликою стійкою, не має жодного стосунку до нового R5 E-Tech.

Однак такі деталі чітко видно на концепт-карі 4Ever, представленому на Паризькому автосалоні 2022 року. Якраз цей шоу-кар є провісником серійного Renault 4.

Французи помилково розкрили дизайн інтер'єру відродженого Renault 4

Нагадаємо, відроджений R4 буде побудований на платформі AmpR Small, яка лягла в основу представленого нещодавно R5 E-Tech.

Разом з нею машина успадкує у свого родича акумулятори, двигуни і передню панель з двома 10-дюймовими екранами в топовій комплектації (в базі вони будуть 7-дюймовими).

Французи помилково розкрили дизайн інтер'єру відродженого Renault 4

Ідентичними в машинах мають виявитися навіть сидіння, що мають яскраво виражену бічну підтримку.

Офіційна прем’єра Renault 4 відбудеться на автосалоні в Парижі 2024 року, а продажі машини почнуться навесні 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: