Експерти назвали 4 надійних кросовери

Підпишись на нас:

Так склалося, що компакт-кросовери обирають сімейні люди. Адже це комфорт та мобільність. Експерти вирішили проаналізувати та виокремити найкращі компакт-кросовери, що не старше за 5 років.

Toyota RAV4 (2019 – теперішній час)

ТОП-4 найнадійніших компакт-кросоверів

Золото дісталося кросоверу Toyota RAV4. Це авто отримало максимальний рейтинг з позначкою 99,5%. Про те, що авто ламалося повідомило 2% власників. Найбільш уразливе місце Toyota RAV4 це 12-вольтова батарея та підвіски.

Honda CR-V (2012-2018)

ТОП-4 найнадійніших компакт-кросоверів

Цей автомобіль, за словами респондентів, виявився найбільш надійним. Порівнювалися дизельна та бензинова версія, друга отримала найбільше визнання. Honda CR-V отримала 98,5% надійності. Зауваження стосовно роботи надало 6% власників. Найвразливіше місце зчеплення та незначні поломки трансмісії.

Lexus NX (2014-2021)

ТОП-4 найнадійніших компакт-кросоверів

Японець Lexus NX отримав рейтинг надійност 98,5%. Гібридна модель є не просто так популярною в Європі, адже вона імпонує водіям в першу чергу через свою економічність. Невдоволення моделлю виразило лише 3% власників. Найвразливіше місце це електроніка та внутрішньої обробки.

BMW X3 (2018-тепер)

ТОП-4 найнадійніших компакт-кросоверів

Бронзу отримав BMW X3 з бензиновим мотором. Рівень надійності власники оцінили в 98,1%. Найвразливіше місце авто це електроніка та погана якість кузовних деталей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: