За 35 000 євро випадково куплений один із найексклюзивніших Porsche 911 в історії: коштує мільйони євро

Підпишись на нас:

Чимало колекціонерів полюють за рідкісними автомобілями, але деяким простим людям часом вони потрапляють до рук без будь-яких старань. Причому за відносно невеликі гроші.

Подробиці

Один із прикладів цього – Маркус Хебген, який 13 років тому сам того не підозрюючи придбав один із найексклюзивніших автомобілів Porsche 911 в історії. Це особливий екземпляр, випущений обмеженим тиражем, який хотів би мати у своєму гаражі будь-який шанувальник штутгартського бренду.

За словами німця, у 2011 році він шукав в інтернеті класичний Porsche 911. Спочатку його бюджет становив 30 тисяч євро, але згодом він збільшив його ще на 5 тисяч.

Чоловік випадково купив один із найексклюзивніших Porsche 911 в історії

Чоловік швидко знайшов те, що шукав. Йому запали в душу фотографії в оголошенні про продаж Porsche 911 Carrera 1987 року випуску з пробігом 160 тисяч кілометрів. Після кількох годин роздумів він вирішив купити автомобіль, випадково ставши власником одного з 250 випущених екземплярів цієї моделі.

Автомобіль вирізняється особливим кольором Diamond Blue Metallic, а також наявністю 15-дюймових колісних дисків Fuchs. Салон оздоблений сріблясто-блакитною шкірою, а сидіння оббиті шкірою Raff з вишитим на підголівниках написом Ferry Porsche.

Чоловік випадково купив один із найексклюзивніших Porsche 911 в історії

За словами власника Porsche, він вперше зрозумів, що придбав рідкісний автомобіль, приїхавши на ньому на літній фестиваль у Франкфурті. Журі було настільки вражене його машиною, що присудило їй головний приз заходу.

Незважаючи на те, що сьогодні німець може продати свій рідкісний 911 Carrera за нечувані гроші, він не планує позбуватися автомобіля і періодично їздить на ньому, але тільки в гарну погоду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: