Окупанти працюють над новою міні-РЗСВ “Град” на базі бронеавтомобіля

Підпишись на нас:

Окупанти розробляють нову техніку. Про це стало відомо завдяки фото, що потрапили в інтернет. З цього слідує, що окупанти створюють на базі бронеавтомобіля “Тигр” міні-РЗСВ під реактивні снаряди С-8.

Російська пропаганда ненароком підтвердила факт розробки нової техіки, коли розповіла про візит міністра оборони рф на підприємства ВПК в Тульській області.
Звісно, що деталі проєкту не розголошуються, але в мережі з’явились дані про два проєкти окупантів “міні-Град” на базі бронемашини “Тигр”.

Окупанти працюють над новою міні-РЗСВ “Град” на базі бронеавтомобіля Вперше про систему “міні-Град” на базі “Тигра” було повідомлено у 2013 році. Тоді розробники повідомляли про те, що система має 20 направляючих та може мати два варіанти виконання – під 81 мм та 105-мм реактивні снаряди. Нова розробка могла стріляти на відстань від 2 до 10 км, перезарядка відбувалась за 4 хвилини, а час для підготовки до стрільби – 20 секунд.

Окупанти працюють над новою міні-РЗСВ “Град” на базі бронеавтомобіля

Вдруге про розробку “міні-Град” стало відомо у 2017 році від бразильської компанії Mac Jee, котра працювала над проєктом Armadillo TA-2.

Нова розробка могла стріляти на відстань від 2 до 10 км, перезарядка відбувалась за 4 хвилини, а час для підготовки до стрільби – 20 секунд.Які цього разу будуть характеристики в “міні-Град” на базі бронемашини “Тигр” можна лише здогадуватись, але експерти впевнені, що перші випробування техніки відбудуться саме в Україні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: