Найдорожчий кросовер Hyundai, який проїде без АЗС 500 км показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai продовжує працювати над розширенням своєї лінійки електричних SUV під люксовим брендом Ioniq. Найближчим поповненням у гамі цього автовиробника стане флагманський SUV, який має стати найрозкішнішим і найдорожчим корейським кросовером за всю історію.

Подробиці

Який вигляд матиме такий автомобіль показали дизайнери зі студії “KKSStudio”. Скориставшись шпигунськими знімками прототипу і фотошопом їм вдалося відтворити екстер’єр автомобіля без камуфляжу.

Спочатку передбачалося, що машина носитиме назву Ioniq 7, але згодом проєкт було перейменовано в Ioniq 9. Судячи з показаних зображень, машина матиме чимало подібностей із концепт-каром Ioniq Seven, представленим торік, але виявиться ще брутальнішою, ніж прототип.

Найдорожчий кросовер Hyundai показали на перших зображеннях

Автомобілю дістанеться суворіший силует, а також світлодіодна оптика, виконана у вигляді пікселів, складний за формою бампер, приховані в кузові дверні ручки і квадратні колісні арки з глянсового пластику, що перетікають у подвійні накладки на дверях і порогах.

Довжина новинки має перевалити за позначку в 5 метрів, що забезпечить пасажирів усередині великим запасом простору. Для кросовера буде передбачено максимально зручний і розкішний салон, що охоплює найпередовіші функції і технології.

Найдорожчий кросовер Hyundai показали на перших зображеннях

Технічні характеристики автомобіля залишаються засекреченими, але відома платформа, на якій його побудують – E-GMP. З чуток, в якості тягової батареї Ioniq 9 дістанеться найємніший акумулятор в лінійці компанії, який забезпечить “дев’ятці” запас ходу понад 500 кілометрів.

Прем’єра найдорожчого кросовера Hyundai відбудеться в червні 2024 року на автосалоні в Пусані.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: