У Великій Британії ніхто не хоче купувати новеньку “Ниву”

Підпишись на нас:

Вже рік Lada Niva у Великобританії очікує на свого нового власника. Офіційний імпорт автомобілів до країни зупинився ще 3 роки тому, проте за цей час остання модель так і не знайшла свого власника.

Вже рік Lada Niva у Великобританії очікує на свого нового власника. Офіційний імпорт автомобілів до країни зупинився ще 3 роки тому, проте за цей час остання модель так і не знайшла свого власника. У машину вмонтований 1,7-літровий 83-сильний двигун, що сконструйований у 70-х роках. Імовірно, все питання в тому, що авто не відповідає сучасним міркам безпеки. Офіційний імпорт авто зупинено, а от “сірий” імпорт до Великої Британії не зупинявся до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Тому новенькі ВАЗ у країні з'являться не скоро, останні були привезені на початку 2022 року. У Великій Британії ніхто не хоче купувати новеньку “Ниву”У машину вмонтований 1,7-літровий 83-сильний двигун, що сконструйований у 70-х роках. Імовірно, все питання в тому, що авто не відповідає сучасним міркам безпеки.

У Великій Британії ніхто не хоче купувати новеньку “Ниву”Офіційний імпорт авто зупинено, а от “сірий” імпорт до Великої Британії не зупинявся до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Тому новенькі ВАЗ у країні з’являться не скоро, останні були привезені на початку 2022 року.

У Великій Британії ніхто не хоче купувати новеньку “Ниву”Авто коштувало 22 432 фунти стерлінгів ($27 000). Але не дивлячись на наявність кондиціонера та інших модифікацій, ціна виявилася зависокою, тому її було знижено до 16 999 фунтів стерлінгів ($20 400). Але і це не стало приманкою для водіїв – “Нива” так і чекає на свій час.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: