Поставлена ​​США бойова машина Bradley рятує життя українських військових

Підпишись на нас:

Українські військові оприлюднили кадри, на яких демонструють стійкість бойової машини піхоти (БМП) «Бредлі», коли вона витримала прямі влучення російських протитанкових керованих ракет (ПТРК).

Подробиці

Повідомляється, що поставлена ​​США бойова машина M2A2-ODS-SA Bradley витримала два удари ПТРК на авдіївському напрямку, але залишилася неушкодженою, всі члени екіпажу не постраждали.

БМП Bradley

Один із ударів потрапив у блоки реактивної броні (ERA), якими обшивають корпус машини, відомі як плити реактивної броні Bradley (BRAT), поглинувши всю силу атаки. Другий удар зачепив броню вежі, також не змігши пробити захист машини.

Система ERA детонує назовні при контакті з налітаючими снарядами, знижуючи ефективність протитанкової зброї, порушуючи силу її удару по корпусу. Створена головним чином для боротьби з осколково-фугасними протитанковими і бронебійними снарядами, система ERA продемонструвала свою ефективність у захисті БМП Bradley від значних пошкоджень.

У 2023 році Сполучені Штати зобов’язалися надати Україні 113 БМП Bradley, у тому числі 109 варіантів M2A2-ODS-SA та чотири версії систем націлювання та ураження на полі бою (BFIST).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: