Південна Корея представила модернізований танк K1E2

Підпишись на нас:

Армія Республіки Корея представила останню версію свого основного бойового танка K1, показуючи оновлену конфігурацію K1E2.

Подробиці

Варіант K1E2 може похвалитися декількома ключовими вдосконаленнями, включаючи вдосконалену систему прицілу навідника, схожу на систему K2 Black Panther, оновлений захист від РХБ, систему кондиціонування повітря та допоміжну силову установку.

Примітно, що новий приціл навідника пропонує чудову роздільну здатність, теплові можливості третього покоління та функцію автоматичного стеження, підвищуючи бойову ефективність танка та ситуаційну обізнаність на полі бою.

Проект удосконалення танків K1E1, який охоплює інвестиції в 275 мільярдів вон (206 мільйонів доларів), спрямований на модернізацію існуючого парку танків K1/K1E1, що є на озброєнні південнокорейських військових. Програму модернізації планується продовжити до 2038 року, перевівши всі танки на стандарт K1E2.

Ключові елементи вдосконалення танка K1E1 (K1E2) включають заміну прицілу навідника на сучасну модель, встановлення системи захисту від РХБ, інтеграцію блоків кондиціонування повітря та додавання допоміжної силової установки ( APU). Ці модернізації спрямовані на підвищення бойових можливостей, живучості та оперативної ефективності танка.

Після ретельних випробувань прототипів оновлені танки K1E1 будуть офіційно позначені як K1E2, а перехід, як очікується, розпочнеться у 2026 році шляхом поетапного процесу оновлення. З 1027 варіантами K1 наразі в експлуатації.

Основний бойовий танк K1 був наріжним каменем оборони Південної Кореї з моменту його появи в 1987 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: