Експерти стверджують, що для Nissan настають непрості часи

Підпишись на нас:

Компанія Nissan довгий час перебувала в авангарді світових автовиробників, але ухвалені не так давно рішення можуть призвести до того, що японці зіткнуться з серйозними проблемами на ключових для них ринках.

Подробиці

Цього тижня стало відомо, що Nissan припинить виробництво культового електромобіля Leaf на своєму заводі в британському Сандерленді. Пов’язано це з тим, що на цьому ж майданчику незабаром почнеться випуск наступного покоління електромобілів, включно із заміною того самого “Ліф”.

Згідно з новою інформацією, “Ніссан” інвестує близько 3,8 мільярда доларів у підготовку цього заводу до виробництва нових електрокарів, до числа яких увійдуть Qashqai-EV, Juke-EV і наступник Leaf.

Експерти стверджують, що для Nissan настають непрості часи

Здавалося б, що може піти не так? Але зарубіжні аналітики впевнені, що незабаром японський автовиробник зіткнеться з серйозними проблемами, оскільки з повністю електричною лінійкою моделей втратить серйозну частку на великому ринку “Старого континенту”.

Разом з тим, інсайдери повідомляють, що Nissan не збирається випускати новий Leaf у США.

Це означає для компанії втрату податкового кредиту на електромобілі, а також потенційне відставання від конкурентів з погляду ціни і подальший цілком імовірний провал у продажах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: