Таємний замовник з Європи закупив додаткові системи ППО Skynex: Rheinmetall постачатиме

Підпишись на нас:

Компанія Rheinmetall уклала ще один контракт на постачання систем ППО Skynex європейському клієнту. Поставки відбуватимуться протягом 2025 року і, як і у випадку з початковим контрактом, також включатимуть відповідні вантажівки Rheinmetall HX.

Подробиці

Покладаючись на автоматичну протиповітряну оборону з використанням гармат, Skynex особливо добре підходить для контекстів враження цілей на дуже малій дальності, де керовані ракети неефективні. Крім того, використання програмованих 35-мм боєприпасів Ahead, розроблених Rheinmetall для цієї мети, є значно дешевшим, ніж аналогічні системи базування керованих ракет. Не менш важливо: боєприпаси калібру 35 мм не піддаються впливу електронних засобів протидії під час пострілу. Успіх САУ «Флакпанцер» Гепард в Україні підкреслює ефективність протиповітряної оборони 35-мм гармат проти повітряних цілей, особливо крилатих ракет і безпілотників.

Удосконалена система протиповітряної оборони Skynex заснована на концепції, яка забезпечує відокремлення системи спостереження за повітряним простором. Завдяки цій модульності та залежно від місії необхідні засоби можуть бути пов’язані з мережею управління. Система дозволяє інтегрувати радіолокаційне обладнання різних виробників. Skynex також пропонує велику свободу щодо модернізації, дозволяючи інтегрувати в систему багато різноманітної передової зброї ППО.

Наявність власного підрозділу відстеження є єдиною необхідною умовою. Крім окремих датчиків, існуючі системи протиповітряної оборони, такі як сімейства Skyshield і Skyguard, можуть бути вбудовані в нову архітектуру як вогневі одиниці. У віддаленому центрі управління та ураження озброєнням розпізнана повітряна ситуація відображається на карті разом із датчиками, розташованими на полі, таким чином спрощуючи розподіл цілей за засобами ППО, підключеними до системи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: