Новий бюджетний седан від Honda має розхід всього 3.8 літри на 100 км

Підпишись на нас:

Всіх шанувальників Honda очікує приємний сюрприз у вигляді новинки – седан City. Модель В-класу з компактними габаритами з’явиться в продажі вже в кінці березня. За седан потрібно буде віддати від 13 900$.

Новий седан від Honda: чим дивує новинка
Японська компанія презентувала своє авто в Індії, яка є однією з 6 країн, де розташовані заводи. Через використання платформи Honda Jazz/Fit ц модель є найменшим седаном японської марки.

Габарити Honda City 2023:

  • Довжина– 4553 мм
  • Ширина – 1748 мм
  • Висота – 1467 мм

Новий седан від Honda: чим дивує новинка

Нова модель Honda City матиме видозмінений дизайн – це модифікований бампер та решітка радіатора. Новинка приваблює водіїв стриманим дизайном. Салон авто отримав удосконалену систему, що дозволяє заряджати смартфони безпровідною зарядкою. Місткість багажника становить 506 літрів.

Новий седан від Honda: чим дивує новинка

Діодні фари, шкіряний салон, безключовий доступ, камера заднього виду, клімат-контроль, круїз-контроль, люк – і це не всі переваги топового седану Honda City. Шанувальників даної марки здивує комфорт та мобільність нового седану.

Саме цікава деталь автомобіля скривається від капотом, аде півторалітровий двигун 122 к.с. і має ще 126-сильний гібрид. Це дозволяє витрачати на 100 км всього 3.8 літри бензину. Трансмісія в автомобілі на вибір – варіатор чи механіка на 6 ступенів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: