Новий трирядний позашляховик Mazda стане більш економічним

Підпишись на нас:

Компанія Mazda готується до чергової прем’єри у своїй лінійці SUV, яка має посісти в ній місце флагманської моделі. Автомобіль отримає індекс CX-80 і стане наступником моделі CX-8. Напередодні стало відомо, коли на таку модель чекає запуск.

Подробиці

За інформацією видання “BestCarWeb”, прем’єра нового трирядного кросовера “Мазди” відбудеться 24 жовтня 2024 року. Машина буде являти собою великий позашляховик, побудований на тій самій задньопривідній платформі, що і модель CX-60.

Довжина автомобіля має перевищити позначку в 5,1-метра, що в теорії забезпечить пасажирів “гальорки” значним простором для ніг.

Під капот нового CX-80 концерн з Хіросіми має намір встановити 3,3-літровий турбодизель, або 2,5-літровий бензиновий ДВЗ, що працює в складі гібридної силової установки, що підключається. Максимальна потужність моторів становитиме приблизно 350 к.с., а в якості трансмісії задіють 8-діапазонний класичний “автомат”.

Машина отримає розкішний салон, а також зможе похвалитися високим рівнем комфорту, що забезпечується роботою нової технологічної підвіски.

Головним конкурентом на ринку для новинки Mazda в Японії бачать місцевий гібридний паркетник Mitsubishi Outlander, запас ходу якого виключно на електротязі становить 85 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: