Новий розкішний «старший брат» Toyota Highlander з’явиться пізніше, ніж очікувалося

Підпишись на нас:

У середині листопада минулого року компанія Toyota показала новий автомобіль із сучасної лінійки Crown, якому дісталася приставка Estate. Машина стала четвертою моделлю в гамі суббренду з логотипом у вигляді корони і мала надійти в продаж у березні. Втім, перший місяць весни 2024 року вже настав і Toyota поки що мовчить про початок її реалізації.

Подробиці

За інформацією японського інсайдерського журналу “BestCarWeb”, запуск Toyota Crown Estate не варто чекати в березні. Натомість машину обіцяють почати постачати до дилерів не раніше середини 2024 року.

Новий розкішний старший брат Toyota Highlander з'явиться пізніше, ніж очікувалося

Довжина Toyota Crown Estate має становити 4,9-метра, ширина – 1,9-метра, а висота – 1,6-метра. Автомобілю, який розташується на сходинку вище за модель Highlander, дістанеться розкішний салон із п’ятьма або сімома місцями залежно від комплектації, а також широкий список сучасних систем безпеки.

Приводити в рух преміальний “паркетник” буде гібридний агрегат, що складається з 2,5-літрового бензинового ДВЗ і електромотора, які в зв’язці здатні розвивати до 234 кінських сил потужності. На повний привід можна буде розраховувати вже з початкової версії.

Новий розкішний старший брат Toyota Highlander з'явиться пізніше, ніж очікувалося

Попередня ціна на машину вже відома і в Японії становитиме близько 6,2 мільйона єн, що при перерахунку на українську валюту становить приблизно 1 110 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: