Розтрощили автівку для ЗСУ: польські фермери напали на волонтерів

Підпишись на нас:

Поляки продовжують блокувати польсько-український кордон чим не лише створюють незручності для експорту продуктів, а і для ввозу товару. Нещодавно фермери перетнули межу блокуванням транспорту для ЗСУ, а днями і взагалі побили автомобілі для українських військових.

Подробиці

На жаль, прецедент із зерном не став показовим для поляків і вони почали псувати майно українців, котрі закуповують транспорт для ЗСУ. Польські фермери розбили вікна та пошкодили кузови машин, які волонтери везуть на фронт, щоб закрити потреби військових.

“Ми на кордоні. Ось що наші сусіди-поляки зробили із джипами для армії. Розбили раз скло, два, тут. Ось тут розтрощили джип. Ось треба тягнути на буксирі – розбили джип. Таких маємо сусідів», – так коментує ситуацію автор відео, журналіст та громадський активіст Костянтин Андріюк.

На додачу до блокування транзиту фур із товаром, поляки не допускали рух і військової техніки. Черги настільки великі, що вантажівки та причепи з товарами для армії стоять у Нідерландах. Причому, як зазначив волонтер Назар Смік, йдеться не про кілька днів простою, а про тижні.

На, щастя за рахунок взаємодії з посольством України в Польщі, польським поліцейським і загальному розголосу цієї ситуації три вантажівки з армійськими автомобілями все ж заїхали в Україну.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: