Не утилізувати, а віддати Україні: Канада планує віддати ЗСУ тисячі ракет

Підпишись на нас:

Уряд Канади планує передати України авіаційних некерованих реактивних снарядів CRV7. Мова про це вже ведеться давно, однак Канада не знає, як вірно ухвалити рішення та організувати передачу. Про це повідомив міністр оборони Канади Біл Блер. Авіаційні некеровані реактивні снаряди CRV7 створені на основі американської Hydra 70.

Не утилізувати, а віддати Україні: Канада планує віддати ЗСУ тисячі ракет“Процес оцінки безпеки триватиме кілька днів. Ми зараз працюємо, щоб переконатися, що ці боєприпаси можна безпечно транспортувати. Після того, як ми все з’ясуємо, це буде лише питанням кількох днів. Ми зробимо все для того, щоб доставити цей ресурс в Україну якнайшвидше”, – повідомив міністр оборони Канади Біл Блер.

Ініціатива передачі Україні ракет належить канадським опозиціонерам. Таким чином Канада хоче допомогти Україні в обороні рідної землі. Донедавна уряд Канади утилізовував ракети CRV7, але близько 8 000 цих ракет мають нормальний стан. Ці ракети можуть використовуватись на фронті, якщо зважати на те, що в Україні вони будуть використовуватись одразу, а не лежатимуть на складах.

“Замість того, щоб змушувати канадців платити мільйони доларів за списання цієї зброї, вона має бути передана Україні, яка зможе використати її для захисту суверенітету”, – повідомив лідер консерваторів П’єр Пуальєвр.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: