Iveco представляє нову версію броньованого автомобіля 8X8 Superav: для води і суші

Підпишись на нас:

Під час виставки DIMDEX 2024, яка проходить з 4 по 6 березня в Катарі, компанія Iveco Defence Vehicles представляє нову версію свого автомобіля 8×8 Superav, спеціально розробленого для наземних операцій. Цей захід, офіційним медіа-партнером якого є Army Recognition, надає Iveco платформу для демонстрації розширених можливостей і технічних характеристик автомобіля.

Подробиці

Superav 8×8 оснащений 6-літровим дизельним двигуном Iveco Cursor 13 з турбонаддувом, який видає 700 кінських сил. Він працює в парі з коробкою передач ZF 7HP902, яка має сім передач для руху вперед і одну задню. Цей транспортний засіб розвиває максимальну швидкість 105 км/год на суші та 10 км/год по воді, із запасом ходу 800 км і 64 км відповідно. Він оснащений такими системами, як централізована підкачка шин і Run-Flat, що підвищує його мобільність і стійкість.

Захист екіпажу забезпечується сталевим корпусом високої твердості, який витримує вогонь зі стрілецької зброї, осколки артилерійських снарядів, міни та саморобні вибухові пристрої. Для посилення захисту можна додати додаткові комплекти броні. Автомобіль також має системи захисту від РХБ та системи автоматичного пожежогасіння.

Superav 8×8 може використовувати різні системи озброєння калібром до 40 мм, встановлені на виносних збройових станціях або вежах. Чисельність особового складу змінюється в залежності від конфігурації озброєння, зменшуючись від 12 до 8 або 10 солдатів.

Машина пропонується в різних конфігураціях, включаючи версії для транспортування військ, протитанкової боротьби, мінометної підтримки, інженерної техніки, евакуації, швидкої допомоги та командних пунктів. Його технічні характеристики включають загальну довжину 8300 мм, висоту корпусу 2600 мм і загальну ширину 3100 мм. Вага порожнього літака становить 26 000 кг, вантажопідйомність — 5 500 кг, в результаті чого бойова вага становить 31 500 кг. Він також має розширені можливості мобільності, такі як здатність долати значні схили, а також збільшений запас ходу завдяки потужному двигуну та ефективній трансмісії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: