Передсерійну версію нового електро-кросовера Kia показали під час тестів

Підпишись на нас:

Kia готується представити черговий електромобіль у своїй лінійці, який займе одну з початкових сходинок в ієрархії таких кросоверів. Машину назвуть EV3. Напередодні її вдалося сфотографувати в передсерійному варіанті фотошпигунам YouTube-каналу Eden.

Подробиці

Тестові прототипи, одягнені в щільний камуфляж, зняли під час проходження випробувань на дорогах Південної Кореї. Навіть незважаючи на маскування, прототипи виглядають майже готовими до виробництва. Наприклад, вони оснащені традиційними зовнішніми дзеркалами заднього виду, а також серійними колісними дисками.

Зовні машині належить бути схожою на свого старшого родича EV9. У нього буде схожа оптика, аналогічний бампер, а також схожа форма кузова і корми.

Передсерійну версію нового електро-кросовера Kia підловили під час тестів

Усередині кросовер піде по стопах нових моделей Kia і Hyundai, отримавши великий екран, а також мінімалістичний, але при цьому футуристичний інтер’єр.

Довжина EV3 становитиме 4,4-метра, а його головними конкурентами виступлять такі моделі як Volvo EX30 і Peugeot E-2008.

Передсерійну версію нового електро-кросовера Kia підловили під час тестів

Технічні характеристики машини поки що засекречені, але ходять чутки, що “паркетник” використовуватиме технологію 400 В, яка забезпечить йому конкурентоспроможну ціну.

Дебют Kia EV3 очікується в першому кварталі 2024 року. У продаж машина надійде на початку літа і, найімовірніше, оперативно з’явиться, зокрема і на українському ринку завдяки паралельному імпорту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: