Ремонт Lexus LFA після ДТП обійдеться власнику в 500 тисяч доларів

Підпишись на нас:

Влітку минулого року в Мережі активно обговорювали аварію, що сталася з суперкаром Lexus LFA у США. Чоловік не впорався з керуванням і розбив рідкісний суперкар. Причиною аварії стало різке натискання на педаль газу на мокрому асфальті, а сама машина від удару зазнала серйозних кузовних пошкоджень.

Подробиці

Напередодні стало відомо, що через майже рік після ДТП автомобіль, випущений у кількості лише 500 екземплярів, все ж зважилися відновити. Але обійдеться ця процедура його власникові в неймовірну суму.

За інформацією видання “The Supercar Blog”, процес ремонту не буде таким простим, як з будь-яким іншим автомобілем компанії Lexus. Річ у тім, що в конструкції LFA використовується чимало деталей з вуглецевого волокна, яке саме по собі коштує недешево.

Ремонт Lexus LFA обійдеться власнику в 500 тисяч доларів

Автомобіль оснащений кількома карбоновими панелями кузова, які потребують заміни. І деякі з них не тільки супер-дорогі, але ще й дуже рідкісні, тож дістати їх буде затратно і непросто.

За словами механіків, тільки одна карбонова обшивка дверей коштує 40 тисяч доларів, що при перерахунку на українську валюту становить 1 080 000 грн.

Ремонт Lexus LFA обійдеться власнику в 500 тисяч доларів

За оцінкою сервісу, якому належить відремонтувати японський суперкар, остаточна вартість відновлення машини складе приблизно 500 тисяч доларів за поточним курсом.

Це майже в 2 рази дорожче, ніж коли LFA тільки виходив на ринок (у 2010 році за машину просили 375 тисяч доларів).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: