Викрадений Nissan 240SX провів 32 роки на дні озера, але викликав великий інтерес у фанатів моделі

Підпишись на нас:

Тривале перебування у воді катастрофічним чином позначається як на технічній частині машини, так і на її зовнішньому вигляді. Але одному автомобілю “Ніссан” пощастило з відносно невеликими втратами витримати це випробування часом і навіть стати цікавим варіантом для потенційних покупців.

Подробиці

Йдеться про спортивний компакт-кар Nissan 240SX, викрадений на початку 90-х. Подробиць про те, як машина опинилася на дні озера Гастон немає, але відомо, що вона перебувала там близько 32 років.

Автомобіль було виявлено випадково, коли пошуково-рятувальна команда поліції штату Вірджинія проводила навчання водолазів з використанням гідролокатора. Витягнувши машину з озера, з’ясувалося, що її викрали 1992 року і відтоді жодної інформації про неї в базах не фіксувалося.

Викрадений Nissan 240SX провів 32 роки на дні озера, але викликав великий інтерес у фанатів моделі

Тривале перебування на дні озера призвело до того, що кузов автомобіля помітно постраждав. Усі його порожнини заповнені щільним брудом, а метал проржавів. Разом з тим, дах машини сильно пошкоджений, але є деталі, що досить непогано збереглися в таких дивних умовах, які викликали інтерес у фанатів цієї моделі.

Кілька ентузіастів у соцмережах висловили бажання придбати деякі панелі кузова 240SX, які чудово збереглися. Наприклад, капот, уся передня частина з бампером і висувними фарами, а також пасажирські дверцята мають такий вигляд, ніби достатньо їх відмити і встановити на цілий автомобіль.

Втім, поки приналежність машини її попередньому власнику не буде визначено, японське спортивне купе перебуватиме на спеціальній стоянці і купити його по частинах ні в кого не вийде.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: