Представлено простий комплект за 540 000 грн, який перетворює кросовер на кемпер

Підпишись на нас:

Останніми роками модулі для кемпінгу набули великої популярності серед покупців. Ці портативні комплекти пропонують безліч функцій, які характерні для традиційних кемперів, але без необхідності використовувати їх постійно.

Подробиці

Компанія “Van Lab” придумала власний набір, який здатний перетворити будь-який кросовер або позашляховик на невеликий будинок на колесах. До списку машин, які можуть встановити його на свій автомобіль, входять від компактного BMW X3 до великого Chevrolet Suburban, а також навіть універсали підвищеної прохідності на кшталт Subaru Outback.

Комплект випускається у двох варіантах. Покупці можуть вибрати тільки кухню, яка функціонує тут як відкрита установка. Доступна в задній частині машини.

Представлено простий комплект за 540 000 грн, який перетворює кросовер на кемпер

До неї входять дві висувні шухляди, що замикаються, з місцем для невеликої плити, раковини, обробних поверхонь і ніші для зберігання посуду. У блоці є спеціальний відсік для компактного холодильника, а також є два розкладні стільці. Кухонний гарнітур виготовлений із фанери та важить 30 кг і встановлюється ззаду на тимчасові кріплення.

Другий варіант передбачає наявність платформи-ліжка. У комплект входять чотири секції, здатні розширюватися, щоб створювати повнорозмірне ліжко завдовжки 190 см і завширшки 130 см.

Представлено простий комплект за 540 000 грн, який перетворює кросовер на кемпер

Щоб встановити таку конструкцію доведеться демонтувати задні сидіння, але варто бути готовими до того, що місця над головою буде мінімальна кількість.

Набір для перетворення автомобіля SUV на кемпер обійдеться для покупців у 1950 доларів за варіант із кухнею і в 2350 доларів, якщо додати до нього платформу-ліжко.

Як опцію запропоновано спеціальні подушки, за які доведеться заплатити ще 450 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: