Новенькі пікапи Mitsubishi за 11 мільйонів для операторів БПЛА

Підпишись на нас:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про отримання нових транспортних засобів. Волонтери Фонду ”Повернись живим” придбали для наших захисників 12 новеньких прохідних пікапів Mitsubishi L200. Загальна вартість траншу становить 11 131 769 гривень. Середня вартість одного пікапа дорівнює 927 647 грн. До фонду кошти збирали меценати зі всього світу.

Новенькі пікапи Mitsubishi за 11 мільйонів для операторів БПЛАПредставники благодійного фонду впевнені, що техніки не буває замало, а тому вони постійно працюють над тим, щоб знайти для наших захисників якнайкраще обладнання. Наголосимо, що дані пікапи мають нульовий побіг.

Новенькі пікапи Mitsubishi за 11 мільйонів для операторів БПЛАНа додачу для мобільних груп операторів турецьких ударних БпЛА Bayraktar TB2 було придбано пікапи Peugeot Landtrek. Новенькі автомобілі тепер працюватимуть у складі однієї з бригад безпілотних авіаційних комплексів Командування Повітряних Сил ЗСУ. Дана допомога коштувала 884 954 гривні, котрі збирали українці та благодійники зі всього світу.

Новенькі пікапи Mitsubishi за 11 мільйонів для операторів БПЛА

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: