Знайшли серед мотлоху: старенький Ford Mustang першого покоління відновили після 18 років простою

Підпишись на нас:

Велика мийка очікувала раритетний Ford Mustang першого покоління. На кузов спорткара вперше за 18 років впала капля води.

Деталі

В США у старенькому гаражі знайдено занедбаний Ford Mustang, котрий довго стояв покинутим серед мотлоху та пилу. Фахівці студії WD Detailing вирішили повернути спорткару колишній шарм.

Знайшли серед мотлоху: старенький Ford Mustang першого покоління відновили після 18 років простоюАвтомобіль помили від пилу та бруду, відполірували і надали блиску лакофарбовому покриттю. Для яскравості було також відполіровано хромовані елементи в інтер’єрі.
Салон автомобіля також не лишився без уваги. Спеціалісти провели повну хімчистку салону Ford Mustang. Інтер’єр було оброблено від плісняви та комах. Також майстри не забули про багажний відсік та підкапотний простір. Тепер автомобіль не просто на ходу, а виглядає, як новий.

Після ретельного відновлення Ford Mustang завели і його двигун, що чудово працював. Після всіх цих робіт власник Ford Mustang вирішив знову не ховати його в гараж, а подарувати дочці, щоб та їздила на навчання до коледжу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: