Збройні сили ОАЕ тестують легкий позашляховик американського виробництва

Підпишись на нас:

GM Defense LLC, дочірня компанія General Motors (GM), оголосила про успішне завершення розробки своєї піхотної машини (ISV) на літніх випробуваннях Збройних сил ОАЕ у 2023 році.

Подробиці

Випробування, проведені Корпусом загального технічного обслуговування Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ), тривали кілька днів і були спрямовані на оцінку технічних і тактичних можливостей транспортних засобів для Збройних сил ОАЕ та інших країн регіону.

ISV пройшов суворі випробування, пройшовши майже 2000 кілометрів по різних місцевостях, включаючи шосе, піщані дюни, доріжки з м’яким піском і скелясті стіни. Ці випробування оцінювали продуктивність транспортного засобу в екстремальних кліматичних умовах і різноманітному рельєфі, перевіряли його мобільність, довговічність і легкість обслуговування.

Як зазначає компанія, ISV відзначився на всіх етапах літніх випробувань, включаючи безперервне водіння з максимальною вантажопідйомністю та тестування ремонту в полі.

Згідно з прес-релізом GM Defense, це успішне завершення демонструє здатність транспортного засобу задовольнити вимоги оборонних і державних клієнтів в ОАЕ та ширшому регіоні.

Стів ДюМонт, президент GM Defense, наголосив на силі ISV і відданості команди у досягненні цієї віхи. Він підкреслив передові технології автомобіля, отримані від General Motors, які сприяють його високій продуктивності та адаптивності в умовах бездоріжжя.

Бредлі Воттерс, віце-президент з розвитку міжнародного бізнесу, підкреслив важливість завершення літніх випробувань, заявивши, що це вселяє довіру до програми ISV серед оборонних і державних клієнтів у регіоні. Успішні випробування прокладають шлях до можливостей майбутнього зростання в Еміратах і за їх межами.

Це випробування відповідає угоді про співпрацю між GM Defense і Радою Tawazun, яка спрямована на надання передових рішень військовим, охоронним і урядовим клієнтам у ключових технологічних сферах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: