Автомеханік назвав 3 найнадійніші автомобілі, з якими він працював за всю кар’єру

Підпишись на нас:

Ніщо так не виснажує банківський рахунок і моральні сили, як ремонт автомобіля. З цим твердженням згоден авто каналу “RudyCars”, який багато років працює автомеханіком.

Подробиці

Спеціально для своїх підписників блогер назвав ТОП-3 найнадійніших машин за всю історію за його особистим досвідом і думкою.

Автомеханік назвав 3 найнадійніші автомобілі, з якими він працював за всю кар'єру

Відкрив трійку седан Toyota Camry. За словами “заокеанського” механіка, назва машини говорить сама за себе і відома чи не всім автомобілістам у світі своєю бездоганною надійністю.

4-циліндровий двигун цієї машини настільки вдалий, що став нічним жахіттям для інших автомобільних компаній, оскільки надає своєму власникові все, що від нього вимагається в повсякденній експлуатації.

Автомеханік назвав 3 найнадійніші автомобілі, з якими він працював за всю кар'єру

Срібна медаль у рейтингу блогера дісталася відомому конкуренту Toyota Camry в сегменті повнорозмірних седанів – Honda Accord. За словами автора відеоролика, цей автомобіль здатний їздити не ламаючись практично нескінченно.

Замкнув цей рейтинг найнадійніший пікап за всю історію таких машин – Toyota Tacoma. Автомобіль має супер-міцний і супер-ефективний двигун. Та й сама по собі Tacoma відома, як майже бездоганна машина.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: