Названі 5 найгірших німецьких автомобілів

Підпишись на нас:

Коли мова заходить про німецькі автомобілі, більшість одразу представляє такі ікони, як: Mercedes W124, Volkswagen Golf 2 покоління або навіть Porsche 911. Здається, що Німеччина просто нездатна випускати погані або некрасиві автомобілі, проте цей ТОП покликаний довести протилежне.

BMW 5er GT

BMW 5er GT

Ця модель є уособленням найгіршого, що є у BMW, намагаючись знайти вирішення проблем, яких у реальності не існувало. Автомобіль виглядав набагато потворнішим, ніж звичайний 5-Series, а також прославився високою витратою палива і не кращою керованістю.

Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle

Новий Жук змінив репутацію цієї моделі, зробивши її повністю жіночою. Позбутися клейма Beetle не вдалося і до сьогодні.

Mercedes-Benz C-Class (W202)

Mercedes-Benz C-Class (W202)

190E був відомий своєю чудовою надійністю та винятковою інженерною досконалістю. Його наступник, W202 C-Klasse не відзначився жодною з подібних речей, проте прославився вкрай спритною електронікою та схильністю до іржі.

Trabant

Trabant

Ця модель не тільки один з найгірших німецьких автомобілів усіх часів, але ще й одна з найгірших машин у світі. Trabant комплектувалися 2-тактним двигуном, який димів, як труба величезного особняка, а також потребував доливання масла щоразу, коли машина заїжджала на заправку.

А ще такі машини не мали паливного насоса. Паливний бак розташовувався над верхньою частиною двигуна, тому пальне подавалося в двигун за рахунок банальної гравітації.

Audi A2

Audi A2

A2 рекламувався як автомобіль, капот якого доведеться відкривати лише для планового обслуговування. Компанія обіцяла, що він увійде до списку безвідмовних автомобілів у світі, але все виявилося в точності до навпаки.

Дорогий в обслуговуванні, примхливий у плані техніки, а також не найпривабливіший з погляду дизайну. Ця Audi стала одним із найбільших розчарувань шанувальників марки з Інгольштадта.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: