Найдешевша Tesla може з’явитися набагато пізніше, ніж усі розраховують

Підпишись на нас:

Глава компанії Tesla Ілон Маск після запуску пікапа Cybertruck натякав на те, що наступною прем’єрою американського бренду стане компактний електрокар, який стане найдоступнішим у лінійці марки.

Подробиці

Передбачалося, що продажі машини стартують вже у 2025-му році, але, за новими чутками, прем’єра автомобіля зсунеться на набагато пізніший термін.

Очікується, що нова Tesla отримає назву Model 2. В якості ціни для неї названа сума в 25 000 доларів або приблизно в 660 000 грн за поточним курсом, що розташує машину на сходинку нижче нинішнього найдешевшого електрокара марки Tesla Model 3.

Найдешевша Tesla може з'явитися набагато пізніше, ніж усі розраховують

За інформацією видання “Bloomberg”, американському автовиробникові, ймовірно, знадобиться ще кілька років, щоб впровадити у свою модельну гаму найдоступнішу модель. В якості орієнтовних термінів звучить дата 2027-й рік.

Крім того, очікується, що в проект буде внесено деякі зміни порівняно з поточними планами. По-перше, машину постараються зробити ще дешевшою, щоб вона коштувала приблизно 20 тисяч доларів. Домогтися цього вдасться завдяки відмові від скляного даху.

Найдешевша Tesla може з'явитися набагато пізніше, ніж усі розраховують

А по-друге, автомобіль отримає запас ходу в 400 кілометрів, що менше, ніж очікувалося спочатку (передбачалося, що його показник далекобійності складе 500 км).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: