“Електромобілем року в Японії” назвали китайський кросовер

Підпишись на нас:

Китайський автопром розвивається шаленими темпами. Напередодні з’явився ще один доказ того, що “піднебесні” машини вже на всю здатні змагатися зі своїми конкурентами і навіть здобувати в цьому протиборстві перемоги.

Подробиці

В Японії завершився конкурс “Електромобіль року”, в якому найкращим виявився не місцевий електрокар, яких у країні чимало, а китайський.

Перемога у 2024 році дісталася батарейному кросоверу BYD Dolphin, а закріпив результат для компанії і для “піднебесних” брендів загалом “паркетник” BYD Atto 3, що став другим.

Для багатьох це виявиться сюрпризом, але BYD дійсно присутній на японському автомобільному ринку. Він є одним із небагатьох китайських брендів, які продають свої машини в “Країні висхідного сонця”.

Раптово: "Електромобілем року в Японії" назвали китайський BYD Dolphin

BYD Dolphin нагорода дісталася за підсумками голосування, проведеного серед місцевих автомобільних ЗМІ. Журі високо оцінили продуктивність китайського електричного SUV, його запас ходу, а також передові системи допомоги водієві.

Раптово: "Електромобілем року в Японії" назвали китайський BYD Dolphin

В Японії “Дельфін” продається відразу у двох версіях. Перша має батарею ємністю 44,9 кВт/год і коштує 3 630 000 єн (660 000 грн), а друга може похвалитися збільшеним запасом ходу завдяки акумулятору на 58,56 кВт/год, але за неї просять уже 4 мільйони 70 000 єн (750 000 грн).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: