Жінка обікрала АЗС на 750 000 грн, скориставшись збоєм насоса

Підпишись на нас:

Закони всіх країн свідчать одне й те саме – брати те, що погано лежить, заборонено. Мабуть, це було невідомо мешканці США, яка знайшла напрочуд простий спосіб обдурити насос станції АЗС, де вона заправляє свій автомобіль, і займатися цим протягом тривалого часу.

Подробиці

За інформацією журналу “CarsCoops”, жінка з містечка Лінкольн (штат Небраска), звинувачується у використанні збою на заправній станції.

Завдяки йому вона заправила безплатно свою машину, а також автомобілі інших людей за період з листопада 2022 по червень 2023 року на загальний обсяг у 28 тисяч літрів пального. Наразі її заарештовано і висунуто звинувачення в крадіжці.

Американка обдурила АЗС на 750 000 грн, скориставшись збоєм насоса

Стверджується, що сумарний збиток, якого зазнала АЗС через дії 45-річної злочинниці, склав близько 28 тисяч доларів або приблизно 750 000 грн за поточним курсом.

Обманювати насос заправної станції жінці вдавалося через збій програмного забезпечення окремої колонки, яка не списувала гроші з її бонусної картки. Згодом цю картку вона передавала іншим клієнтам цієї ж АЗС, зокрема своїм друзям і родичам.

Жінку заарештували 6 березня після багатомісячного розслідування. У штаті Небраска крадіжка на суму понад 5 тисяч доларів вважається тяжким злочином і може призвести до позбавлення волі строком до 20 років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: