На Алясці випадково знайшли місто з покинутими ретро-автомобілями

Підпишись на нас:

Автомобільні кладовища періодично знаходять у багатьох країнах світу. Але нещодавно загальний список поповнився не стоянкою, а цілим містом, випадково виявленим на Алясці.

Подробиці

Місце, де фактично “похований” цілий автопарк, знайшла місцева дослідниця, коли вирушила пофотографувати лосів, але замість тварин натрапила на несподівані скарби.

Покинуті автомобілі

За словами жінки, йдеться про старе автомобільне місто, яке за масштабами близьке до кладовища автівок на півдні США, що налічує понад 4 тисячі машин.

На Алясці випадково знайшли місто з покинутими ретро-автомобілями

Перше, на що звернула увагу блогерка, це на металеві троси, які стирчать із під землі, а потім її погляду відкрилася картина, на якій безліч ретро-автомобілів поховано недалеко один від одного. Їхні кузови стирчать із землі і перебувають у гнітючому стані.

Покинуті автомобілі

Шукачка пригод провела невелике розслідування, з’ясувавши, що всі ці автомобілі не були частиною якогось конкретного проекту (наприклад, будівництва з них імпровізованої пристані).

На Алясці випадково знайшли місто з покинутими ретро-автомобілями

Замість цього виявилося, що машини скидали сюди з 1950 до 1970-х років (своєрідний вид утилізації). У підсумку це призвело до того, що вони зайняли майже весь північний берег маленького півострова, утворивши ціле автомобільне місто.

Покинуті автомобілі

Що цікаво, у 80-х всю цю ділянку землі викупила одна з компаній, що займається постачанням електрики, але покинуті десятиліттями тому машини з неї нікуди не поділися і продовжують доживати свій вік просто неба.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: