На продаж виставили повнопривідний телевізійний фургон Mitsubishi з 90-х

Підпишись на нас:

Японські автомобілі з 90-х викликають напади ностальгії у багатьох фанатів такої техніки. Спеціально для них напередодні на продаж виставили фургон Mitsubishi Fuso Canter, але не звичайний. Йдеться про спеціальну машину, яка створювалася для потреб телебачення і працювала на новинному каналі.

Подробиці

Інформації про те, в якому регіоні працювала вантажівка, немає, але відомо, що автомобіль належав японській компанії RSK Sanyo Broadcasting Corporation, що володіє десятками теле- і радіостанцій у місцевій Окаямі та Канаві.

Фургон має маркування J-RSK-21, яке (в теорії) має відповідати номеру його станції.

На продаж виставили повнопривідний телевізійний фургон Mitsubishi з 90-х

Усередині автомобіля не залишилося оригінального обладнання для телевізійного мовлення, але більшість відсіків для зберігання, під’єднань, а також датчиків і перемикачів усе ще на місці. Уся інструкція виконана японською мовою, тож зрозуміти з першого погляду, за що відповідає той чи інший перемикач, непросто.

До списку телевізійного Fuso Canter входить також система GPS Road Explorer 9.0 і автомобільний телефон, які працюють навіть там, де глушиться сигнал і зв’язок. А ще у нього є 3-циліндровий дизельний генератор, здатний живити будь-яке обладнання, і навіть кондиціонер на даху.

На продаж виставили повнопривідний телевізійний фургон Mitsubishi з 90-х

Приводить у рух автомобіль 4,6-літровий 4-циліндровий атмосферний дизельний мотор, що працює в парі з 5-швидкісною механічною коробкою передач і системою повного приводу.

За машину, яка проїхала за 27 років близько 75 000 кілометрів, просять 22 500 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: