Офіційно представлено Porsche Taycan Turbo GT: найпотужніший в історії марки

Підпишись на нас:

Офіційно представлено екстремальний Porsche Taycan Turbo GT 2025 року. Цей електричний седан став найпотужнішою моделлю в історії бренду. Віддача силової установки автомобіля в режимі овербуста досягає 1108 к.с. при 1340 Н*м тяги. Гранична швидкість машини досягає 305 км/год, а для розгону до “сотні” їй потрібно 2,2 сек. Дальність ходу новинки дорівнює 555 км.

Подробиці

Варто зазначити, що в стандартному режимі силова система автомобіля видає 789 к.с. при 1340 Н*м крутного моменту. З активованим лонч-контролем цей показник зростає до 1034 к.с. При цьому протягом перших двох секунд потужність становитиме 1108 к.с. Такі цифри стали можливими завдяки імпульсному інвертору з напівпровідниками з карбіду кремнію та новому електродвигуну на задній осі.

Офіційно представлено Porsche Taycan Turbo GT - найпотужніший в історії марки

Крім того, новинка виявилася на 75 кг меншою за Turbo S. Щоправда, виробникові довелося пожертвувати деяким функціоналом. Зокрема, автомобіль позбувся другого ряду крісел, фірмового аналогового годинника, задніх динаміків аудіокомплексу і електроприводу лючка зарядного порту. Вартість новинки в Німеччині стартує з позначки в 240 000 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: