Назбирав штрафів майже на 200 тис. грн: водія з Тернопільщини судять за десятки протоколів

Підпишись на нас:

Українець заплатить за правопорушення понад 183 тис. грн. Водія притягнули до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 ст. 130 КУпАП за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Тоді на водія склали протокол на суму 17000 гривень та позбавили права керування транспортними засобами на 12 місяців.

Однак громадянин не прийняв жодні міри та не зробив висновків та знову сів за кермо напідпитку. Чоловіка повторно “піймали” у 2023 році, але на цей раз водій вже отримав більше протоколів.

За декілька років водія тричі його притягували до адміністративної відповідальності відповідно до частини другої статті 130 КУпАП та ще три рази за ч. 5 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою позбавленою права керування транспортними засобами скоєне повторно протягом року).

Суд Тернополя позбавив 27-річного тернополянина права керувати автівками строком на 3 роки та призначив сплатити штраф в розмірі 183600 гривень.

Але навіть такий вирок не злякав зухвалого водія і він знову порушив ПДР 25 січня 2024 року. Даний факт вони внесли в ЄРДР відповідно до статті 382 (невиконання судового рішення) ККУ. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на термін до трьох років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: