Tesla Cybertruck і Tesla Semi проїхали рядом і ось для чого (відео)

Підпишись на нас:

Повністю електричний пікап Tesla Cybertruck і повністю електрична напіввантажівка Tesla Semi Class 8 були помічені на майданчику Tesla Giga Texas разом з іншими автомобілями Tesla. Але на відміну від інших статичних презентацій чи випадкових сцен водіння, тут є щось нове – Tesla Cybertruck і Tesla Semi їхали поруч.

Подробиці

Це майже виглядає так, ніби це перегони, але це не так. Натомість це досить спокійна поїздка, потенційно з деякими рекламними цілями (з безпілотником, який летить над ним, щоб усе записувати).

Дуже цікаве відео з’явилося після Дня інвестора Tesla 2023 1 березня та було опубліковано Greggertruck у Twitter:

Ми припускаємо, що два нових електромобіля будуть використовуватися в багатьох драг-гонках у майбутньому, коли вони стануть широко доступними – Semi наразі лише в обмеженому виробництві для клієнтів автопарку, тоді як очікується, що Tesla Cybertruck почне виробництво невеликих серій пізніше цього року.

Обидва транспортні засоби дуже швидкі. Очікується, що при повному завантаженні Semi розганятиметься від 0 до 60 миль на годину (96,5 км/год) лише за 20 секунд. Без причепа він міг би бути швидшим, ніж більшість автомобілів на дорозі, і розвивати 96,5 км/год лише за п’ять секунд. Це дуже дивно для такого транспортного засобу, який також повинен забезпечувати велику дальність і високу ефективність поїздки.

З іншого боку, Tesla Cybertruck буде ще швидшим. Його прискорення 0-60 миль/год у топ-версії не повинно займати більше трьох секунд. Початкові специфікації окреслювали три рівні: 2,9 секунди (повнопривідна версія з трьома двигунами), 4,5 секунди (повнопривідна версія з подвійним двигуном) і 6,5 секунди (версія з одним заднім приводом). Третій, найслабший варіант не буде випущено. Іншими словами, повнопривідні Cybertrucks повинні легко перемогти Tesla Semi у будь-якій реальній драг-гонці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: